9 aprilie 2010

Brosele - la mare cautare in 2010

Brosele au devenit mult mai populare in ultimii ani si pot fi utilizate ca adevarate testimoniale ale stilului.


Brosele pot accesoriza o esarfa legata in jurul gatului precum o cravata, pot accesoriza o bentita de par dar si bratarile realizate din materiale textile; pot scoate in evidenta o tinuta monotona si pot fi amplasate intr-o varietate de locuri, totul depinzand de imaginatia si creativitatea purtatoarei.


Stilurile broselor in 2010 variaza intre vintage si design-uri cu adevarat capricioase.


Deoarece celebritatile dau tonul ultimelor tendinte in moda si sunt mereu inovative, rareori purtand de doua ori acelasi accesoriu, reprezinta un model pentru majoritatea fashionistelor din noi. De exemplu, la ceremonia Oscar de anul trecut Scarlett Johansson a purtat o bentita de par realizata dintr-o esarfa si o brosa vintage; Cate Blanchett a purtat brose cu safire in forma de margarete de culoare roz, galbene, lila, verde in par; Eden Riegel a atasat o brosa unui lant si l-a transformat in colier de diamante. Multe vedete au dat o nota de eleganta unei posete de zi pe care au transformat-o in poseta de seara prin simpla atasare a unei brose de cristal. 


Deoarece perlele, cristalele si imitatiile raman in topul bijuteriilor la moda pentru miresele lui 2010, brosele reprezinta si ele un accesoriu deosebit de popular pentru rochiile de mireasa. Miresele pot purta brose de cristal supradimensionate atat amplasate pe rochiii cat si in par sau chiar in manerul buchetului de flori.


Avand in vedere marea cautare pentru acest tip de accesoriu, recomandam creatoarelor de bijuterii autohtone sa tina cont de ultimele tendinte in domeniu si in cazul in care intentioneaza creerea unei colectii de brose din perle, cristale, argint, materiale argintate, sa ia legatura cu reprezentantii SilverCity.ro si sa solicite o propunere de colaborare, in sensul promovarii bijuteriilor in magazinul handmade: www.silvercity.ro.