Propunere colaborare SilverCity


Propunere promovare artisti bijutieri romani


Despre noi - www.silvercity.ro

Magazinul apartine firmei S.C. My Silver City S.R.L. este specializata in importul si distributia  online a bijuteriilor de argint 925 prin intermediul magazinului virtual:  www.silvercity.ro.  Comercializam inele, cercei, bratari, lanturi si pandantive din argint 925 in combinatii cu lemn, pietre CZ, pietre semipretioase, piele, alama. Bijuteriile poarta stanta 925 si sunt stropite cu argint pur si substanta anti-inegrire.

Intentionam pentru 2010 introducerea colectiilor tinerilor artisti argintari in cadrul magazinului www.silvercity.ro.
In situatia in care folositi argintul 925 ca si baza in realizarea bijuteriilor dvs. am dori sa va propunem urmatoarea colaborare: publicarea gratuita a produselor dvs. in cadrul catalogului nostru online si vanzarea lor catre clientii SilverCity, in schimbul unui comision de 5% din valoarea de vanzare a produsului.

De ce sa spuneti Da acestei propuneri? 
Pentru ca:
- va prezentati produsele in fata unui public tinta (cei peste 1200 de abonati la Newsletter-ul SilverCity, precum si vizitatorii site-ului sunt direct interesati de bijuterii de argint si sunt obisnuiti cu stilul bijuteriilor SilverCity, respectiv modele mai neobisnuite, nonconformiste)
- promovarea pe care o faceti este 100% gratuita; platiti comisionul de 5% doar daca va intermediem vanzarea produsului;
- castigati mai multa incredere din partea clientilor datorita sustinerii firmei noastre My Silver City S.R.L.
- va prezentati creatiile in cadrul unui website profesionist si dedicat femeilor iubitoare de Argint 

Care ar fi responsabilitatile SilverCity?
-verificarea si publicarea in cadrul catalogului online www.silvercity.ro a imaginilor produselor si descrierilor acestora; Ne rezervam dreptul de a refuza produsele sau imaginile care denota o calitate indoielnica;
-administrarea produselor din catalog (in situatia epuizarii stocului, primirii de imagini noi)
-publicarea colectiilor sub numele artistului si prezentarea unui scurt CV a realizatorului bijuteriilor
-promovarea produselor artistilor prin intermediul Newsletter-ului lunar SilverCity ( Newsletter-ul este trimis celor peste 1200 de abonati si contine informatii legate de ultimele tendinte in domeniul bijuteriilor si accesoriilor, precum si noutatile referitoare la produsele si colectiile din magazin)
-trimiterea a minim 2 comunicate de presa online/luna pentru promovarea bijuteriilor artistilor
-intermedierea comunicarii intre clienti si artisti tel./email
-trimiterea comenzilor clientilor catre artisti

Care ar fi responsabilitatile dvs.?
-trimiterea de imagini calitative (preferabil de fundal Alb sau Gri) cu produsele proprii, precum si a descrierilor de produs. Descrierea unei bijuterii trebuie sa contina urmatoarele informatii: Denumire produs (ex. inel ciorchine); Cod produs; Scurta descriere; Materiale utilizate; Gramaj aprox.,; Dimensiuni (latime, lungime, circumferinta, diametru, etc.); Marime ( in situatia in care prezentati un inel)
-anuntarea permanenta prin email asupra disponibilitatii stocului (in momentul in care ati vandut prin alte mijloace un anumit produs prezentat in catalogul nostru, trebuie sa ne anuntati acest lucru)
-confirmarea comenzii clientului si expedierea pachetului -prin serviciul de curierat Prioripost 
-urmarirea pachetului si verificarea daca a ajuns la destinatar.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta utilizand pagina de contact din site-ul www.silvercity.ro: