8 martie 2010

Bijuterii Tinuta Office


 Rolul bijuteriilor este simplu: de infrumusetare. Dar, daca accesoriile tale ajung sa te evidentieze in mod negativ si sa lase o impresie defavorabila in jur, atunci frumusetea paleste. In ceea ce priveste tinuta de birou este indicat sa ai mai multa grija si sa fi atenta la mesajele pe care le transmiti celor din jur prin intermediul accesoriilor.
Bijuteriile purtate la birou nu trebuie sa iti afecteze activitatea, mai exact mobilitatea, motiv pentru care lanturile lungi cu pandantive nu sunt tocmai potrivite. Un lant prea lung se poate agata de colturile meselor si iti va distrage atentia. Cerceii foarte lungi, cerceii candelabru intra in disonanta cu tinuta tipica office si pot atrage critica celor din jur; acestia iti pot creea dificultati in timpul discutiilor telefonice deoarece sunt foarte incomozi.  Se recomanda astfel, purtarea cerceilor care stau fixati de lobul urechii (clips, surub) sau cerceii mai simpli, fara prea multe accesorii, margelute, perlute care se balanseaza.
In principiu, orice bijuterie care face zgomot si iti poate deranja colegii, ar trebui eliminata din tinuta de birou.
Bijuteriile purtate la birou ar trebui sa fie mai putin stralucitoare sau sclipitoare, si sa se asorteze cat mai bine cu tinuta office.

Avand in vedere ca accesoriile pot scoate in evidenta o anumita tinuta, iar tu esti o persoana activa care doreste sa fie observata de cei din jur, iti recomandam bijuteriile unicat (care respecta cerintele de mai sus). Ii invitam astfel, pe artistii bijutieri care utilizeaza argintul 925 sau sarma argintata ca si materie prima in realizarea bijuteriilor handmade, sa ne contacteze pentru a primi o propunere de colaborare cu site-ul www.silvercity.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu