23 martie 2010

Targ Bijuterie Contemporana 2010




În luna aprilie (24-25) va avea loc cea de-a treia ediţie a târgului de bijuterie şi accesorii Autor - la Sala Dalles(bld. Magheru)intre orele 11.00 - 20.00 -
Pentru a putea fi selecţionat între designerii care vor fi prezenţi în cadrul târgului te rugăm să urmezi paşii de mai jos:
1. Toţi cei care vor dori să participe vor prezenţa o colecţie nouă de bijuterii/accesorii. Accentul se va pune pe aceste noi piese, alături de ele putând fi expuse şi piese din alte colecţii, dar într-o măsură mai mică. Se cere prezentarea a zece imagini digitale, schiţe (desen, 3D, etc) sugestive, cât şi minim trei piese din viitoarea colecţie în formă lor finală. Împreună cu acestea este dorită o prezentare/display a modului în care vor fi expuse în cadrul târgului.
2.  Pentru cei ce doresc să participe la târg pentru prima oară, este necesară adăugarea unui portofoliu care să reprezinte conceptul şi direcţia bijuteriilor şi accesoriilor create deja de ei.  Acest portofoliu nu trebuie să conţină mai mult de 20 de imagini.
3.  Fotografiile trebuie să aibă calitatea de a prezenta într-un mod direct şi eficient obiectul, fără artificii de atmosferă.
Date tehnice: imaginile să nu fie mai mari de 350 kb, de preferinţă  arhivate format .zip. Arhiva să poarte numele celui care o trimite. Aranjarea lor într-un format PDF este de asemenea încurajată.
4.  Termenul limită pentru depunerea aplicaţiei este 29 martie. Atenţie, locurile sunt limitate, iar aplicaţiile depuse după termenul limită nu vor fi luate în considerare.
Date de contact: extins@extins.com
Informatii suplimentare si pe : www.extins.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu