26 martie 2010

Bijuteriile Pandora - Handmade


Accesoriile Pandora reprezinta o achizitie unica si deosebit de frumoasa in crearea oricarei bijuterii. Datorita unei game atat de vaste de modele Pandora, design-ul bijuteriei tale va fi in mod sigur deosebit si personalizat. Accesoriile Pandora pot fi din metale pretioase, sticla Murano sau chiar materiale naturale, fapt ce ii permite oricarui designer de bijuterii o mare libertate de creatie.
Odata cu sosirea primaverii, vor fi lansate si ultimele creatii Pandora... astfel ca, dragi bijutieri stati cu urechile ciulite pana la lansare.
In general, pandantivele Pandora nu sunt disponibile pe un termen nelimitat. Odata lansate pe piata, sunt disponibile o anumita perioada de timp dupa care sunt retrase. Astfel, daca ati pus ochii pe anumite modele, e cel mai bine sa le achizitionati acum, pana cand nu vor fi inlocuite cu noile colectii.
Pandantivele Pandora ofera designerilor de bijuterii posibiliati nelimitate de combinatii, deoarece exista un numar foarte mare de modele, iar margelutele pot fi fabricate din o multitudine de materiale ( aur, argint, sticla, cristale). Asfel in functie de grupul tinte caruia va adresati sau a stilului propriu puteti creea colectii romantice, jucause, office, elegante, etc. si realiza cadouri cu adevarat personalizate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu