1 martie 2010

Bijuteriile Miresei in 2010



Bijuterii pentru Mirese - Trend-urile in 2010


In mod traditional bijuteriile miresei au un design simplu si feminin, care doar accentueaza tinuta miresei si o pun pe aceasta in valoare. In acest an, insa, bijuteriile mari si voluminoase vor cucerii scena nuntilor. Straturile multiple sunt foarte populare si multe mirese vor opta pentru ele in ziua nuntii. Design-urile vintage ale colierelor ce includ pietre semipretioase supradimensionate si perle feminine, reprezinta accesoriul perfect care va evidentia orice rochie de mireasa.


In cazul in care un colier de mari dimensiuni nu este pe gustul tuturor, mai sunt si alte optiuni: mai multe randuri de bratari. Pentru un aspect perfect cel mai indicat este amestecul si potrivirea mai multor stiluri. In loc de a purta 10 randuri de siraguri de perle albe, se pot combina doar 2-3 randuri de siraguri de perle albe combinate cu cateva bratari stralucitoare; o alta varianta ar fi adaugarea a 1-2 siraguri de perle negre Tahitiene.


Cerceii candelabru de mari dimensiuni sunt de asemenea in mare voga in 2010, si ar putea fi cu usurinta purtati si de catre mirese. Design-ul vintage predomina si in acest caz. Metale calde precum aur sau bronz sunt optiuni foarte bune, precum si perle albe, ivory sau rozalii.


La final, nu ar trebui uitate si accesoriile pentru parul miresei. Voaluri scurte purtate cu perle finute sau cu palariute chic, vor avea o mare popularitate anul acesta.


Mai multe idei si bijuterii veti gasi pe www.silvercity.ro - Magazin bijuterii argint si homemade


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu